Rólunk

Halász Fürdőszobák - Burkolatok

Üdvözöljük honlapunkon, melyet a fenti menüben található témák szerint ismerhet meg.

Ön bizonyára az új otthonának burkolatát tervezi, vagy a jelenlegi felújításával visz új életérzést a lakásába. Ezért mi a munkánk során arra törekszünk, hogy mindenki számára ízlésének megfelelő választékot tudjunk biztosítani. Valamint burkolólap családjainkkal egyre több stílust mutassunk be.

Garantált és tartós minőség hosszú távon!

Cégünkkel a Keratrend Kft. -vel kapcsolatban érdemes tudni, hogy  több mint húsz éves szakmai képzettséggel és tapasztalattal állunk vásárlóink szolgálatára. Cégünk tagja a Kerámia Hungária Team csoportnak, ami lehetővé teszi, hogy számos terméket kizárólagosan és a legkedvezőbb áron forgalmazhassunk. Tevékenységünk a lakossági kiszolgáláson túl, kiterjed a vállalkozók, burkolók körére is. Több gyárnak a hivatalos kereskedője cégünk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a fürdőszoba, nappali, konyha burkolatok területén, de legyen szó, terasz vagy az épület bármely más területéről, mi mindenhová tudunk megoldásokat ajánlani. Folyamatos Akciókkal, kedvezmény rendszerrel segítjük a vásárlást.

Üzletünkben megtalálható minden hidegburkolattal kapcsolatos segédanyag és fürdőszobai kiegészítő is. Számos gyártó kiváló termékei közül választhatnak a hozzánk ellátogató érdeklődők, akiket udvarias kiszolgálással és maximális szakmai segítséggel várunk. Célunk a vásárlói igények maximális kielégítése, a vevői elégedettség.

Szeretném ha nálunk találná meg az elképzelését a saját otthona kialakításához. Kívánom, hogy elégedett legyen azzal amit végül létrehoz, és érezze magát benne nagyon jól.

Üdvözlettel: Halász Pál ügyvezető igazgató

Néhány

Érdekes adat

Az elmúlt közel 30 esztendőben rengeteg partnerünket szolgáltuk ki. Sokan, még mindig azon hidegburkolatokat koptatják, melyet nálunk vásároltak. A minőség mindig fontos szempont a Halász Fürdőszoba Szalonban!

Legyen Ön is Partnerünk!

1503

INGATLAN

4215

BOLDOG LAKÓ

3

DÍJAK

Hallgasson bele Rádió reklámok

" Alkosson csodálatos Interior-t "

Mozaik csempék, mozaik járólapok többféle színben és mintával. Csak a képzelet hiánya szabhat határokat, ha lakását felszeretné újítani, vagy épp új lakását, házát építi. A Halász Fürdőszoba Szaküzletben megtalálja a minőséget, amit megérdemel!

Tisztelt Érdeklődő!

Üdvözöljük honlapunkon, melyet a fenti menüben található témák szerint ismerhet meg.

Ön bizonyára az új otthonának burkolatát tervezi, vagy a..

Bővebben

Közel Önhöz

Cím: Kapuvár, Kossuth L. u. 38

Tel/Fax: +3696 244 160

Mobil: +3630 5046 116

Email: csempe[@]halaszfurdoszoba.hu

© Halász Fürdőszoba. All Rights Reserved. Designed By Pantelics.hu

Keresés