Olasz csempe és járólapok magas minőségben!

Fahatású burkolólapok széles választékát kínálja a gyár. Emelett természetesen konkrét megjelenésű, 20x50 cm-es falburkolat, akár 5 színben, beleértve a meleg és hűvös árnyalatokat és a dekorokat, melyek felülete finoman elhalványulnak. Az Appeal kollekciót például a fehér, szürke és homok sima csempe és a szélszerkezet mozaikjai egészítik ki, nagy vonzerejű, háromdimenziós hatással. Főleg olyan helyszínekre lett tervezve, amelyek a kényelem új igényének kielégítésére lettek kialakítva. egyedülálló, megkülönböztető vonzalommal, ahol a megfelelő padlólapok is használhatók.

A Marazzi a kerámia csempe és járólapiparban a legismertebb márka. Több mint 140 országban jelen van, az általánosan elismert szinonimája a minőségi kerámialapoknak, és az olasz stílusú és a belsőépítészeti és a formatervezési ágazat legjobban jelképezi.

Marazzi 1935-ben alapították a Sassuolo-ban, abban a tekintetben, hogy a legmodernebb nemzetközi csomópont lesz a legmodernebb, csúcskategóriás kerámialapok létrehozásában, amely az évtizedek során együtt nőtt a társasággal.

Ma a Marazzi a Mohawk Industries Inc., a világ legnagyobb, a New York-i Értéktőzsdén jegyzett padlógyártó cég tagja, és csodálatos nemzetközi hírnevet élvez mind a tervezők, építészek és vállalkozók, mind a kereskedők és a végfelhasználók körében.

Letölthető Marazzi katalógusok

 pdfMarazzi Fali csempék

Marazzi Grande katalógus

pdfMarazzi Fa stílusú burkolatok

Marazzi Kő stílusú burkolatok

További katalóusok a Marazzi gyár weboldalán >>>

Tisztelt Érdeklődő!

Üdvözöljük honlapunkon, melyet a fenti menüben található témák szerint ismerhet meg.

Ön bizonyára az új otthonának burkolatát tervezi, vagy a..

Bővebben

Közel Önhöz

Cím: Kapuvár, Kossuth L. u. 38

Tel/Fax: +3696 244 160

Mobil: +3630 5046 116

Email: csempe[@]halaszfurdoszoba.hu

© Halász Fürdőszoba. All Rights Reserved. Designed By Pantelics.hu

Keresés