Cersanit csempék, járólapok - Kapuváron

 WOOD - Ha hangulatos és meleg faburkolatot szeretne létrehozni, akkor már nem kell választania a szépség és a funkcionalitás között - a fa-ihletésű Cersanit lapok tökéletesen ábrázolják a természetes gabonát és a rengeteg színt, a könnyű tisztítás mellett. A fából készült kerámialapok hagyományosabb, szüretiebb belső tereket és modernebb berendezéseket tartalmaznak. Alapelemként szolgálhatnak, a fürdőszobák, a nappali, a konyha vagy a veranda díszítésére is.

STONE - A természetes kőből inspirált csempék jelenleg a belsőépítészet egyik legdivatosabb eleme. A kő egy univerzális klasszikus. Sokfélesége azt jelenti, hogy bármilyen belső térben használható - modernista, ipari, modern, minimalista, még vintage vagy klasszikus. Minden belső teret elegáns és fenségesvé tesz.

FLORAL MOTIFS - Csempéink szépségét legjobban eredeti virág- és geometriai motívumaikban fejezzük ki, amelyek minden belső térben nélkülözhetetlen díszítőelemeként szívesen láthatók. A minták, formák és színek sokfélesége egyedülálló térré alakítja az Ön belső terét, amely az ízlés, a képzelet és az elvárások szerint könnyen kialakítható.

Cersanit Katalógusok letöltése:

pdfCersanit Katalógus (244 Mb)

Cersanit 'I Love wood' Katalógus

További katalógusok itt >>>

Tisztelt Érdeklődő!

Üdvözöljük honlapunkon, melyet a fenti menüben található témák szerint ismerhet meg.

Ön bizonyára az új otthonának burkolatát tervezi, vagy a..

Bővebben

Közel Önhöz

Cím: Kapuvár, Kossuth L. u. 38

Tel/Fax: +3696 244 160

Mobil: +3630 5046 116

Email: csempe[@]halaszfurdoszoba.hu

© Halász Fürdőszoba. All Rights Reserved. Designed By Pantelics.hu

Keresés